layoutelementlayoutelement
 
Foto: Hanne Nielsen

Afhentning af billetter

Bestilte billetter afhentes i festivalens billetudlevering på Horsens Ny Teater fra torsdag d. 14. september - og senest en halv time før den første forestilling i din bestilling.

Vær opmærksom på at bestilte billetter skal afhentes samlet senest en halv time før den første forestilling i din bestilling.
Hvis billetterne ikke er afhentet anulleres hele bestillingen, og billetterne gives fri, så andre interesserede kan få glæde af dem.
 
Åbningstider for billetudleveringen på Horsens Ny Teater:
Torsdag 14. september kl. 14.00-18.00
Fredag 15. september kl. 9.00-20.00
Lørdag 16. september kl. 9.00-17.00
Søndag 17. september kl. 9.00-15.00
 
Uafhentede billetter frigives løbende gennem festivalweekenden, ligesom billetter, der ikke er bestilt på forhånd, kan afhentes i billetudleveringen på Horsens Ny Teater fra torsdag d. 14. september.

Du kan afbestille dine reserverede billetter ved at ringe til festival-billetten på tlf.: 3063 7577 i åbningstiden. Du kan ikke bestille eller bytte dine allerede reserverede billetter via telefonen, kun afbestille.  
 
Husk at både børn og voksne skal have billetter. 

Der skal ikke bestilles billetter til udendørs forestillinger – bare duk op.
 
Aldersgrænser

Forestillingernes aldersgrænserne er sat for at sikre, at alle får en god teateroplevelser – både det enkelte barn og de øvrige i salen. Teatrene har stor erfaring med at vurdere, hvilke alderstrin forestillingerne egner sig til. Vi opfordrer derfor til, at aldersgrænserne bliver overholdt – og gør opmærksom på, at man risikerer at blive afvist i døren, hvis man ikke er gammel nok.

Indholdsansvarlig Ditte Felding, dfe@horsens.dk  
 


Horsens Kommunes byvåben

Horsens Teaterfestival
Horsens Kommune - Kultur- og Eventafdelingen
Rådhustorvet 4 - 8700 Horsens
Tlf.: 7629 2308
teaterfestival@horsens.dk