layoutelementlayoutelement
 
Foto: Hanne Nielsen

Frivillige

Horsens Teatefestival ville være intet uden de mange frivillige hjælpere, der hvert år bruger en hel weekend på at hjælpe festivalen og de spillende teatre.

Hvert år er mere end 80 frivillige hjælpere i fuld sving på festivalens forskellige spillesteder. Der kommer nye frivillige hjælpere til hvert år, men også mange vender tilbage år efter år. 

 
Hvad gør de frivillige?
De frivilliges primære opgave er at være til stede på spillestederne og sikre, at både teatre og publikum får en god oplevelse. Blandt andet skal teatrene have hjælp til at bære scenografi ind og ud, der skal pyntes op, mørklægges, tages imod billetter og søndag eftermiddag skal det hele pakkes sammen. Desuden er der opgaver i tilknytning til festivalens billetudlevering og med aktiviteter i Horsens midtby.
Du skal regne med ca. 12-15 timers arbejde i løbet af de tre dage, inkl. infomøde fredag og evalueringsmøde søndag. Resten af tiden har du mulighed for at se en masse rigtig gode teaterforestillinger.


Vi tilbyder...
... at du kan blive en del af en stor kulturbegivenhed og samtidig se en masse fantastisk teater. Vi sørger for mad og indkvartering på en skole i midtbyen. Lørdag aften er der festmiddag for både teaterfollk, frivillige og andre festivalgæster, og fredag aften inviteres alle frivillige til et særligt arrangement.

Du skal være fyldt 18 år for at tilmelde dig som frivillig via nedenstående link. Er du under 18 år og interesseret i at hjælpe til som festivalfrivillig, så kontakt først festivalkoordinator Maria Suh pr. e-mail eller telefon. 
 
Har du spørgsmål er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os
 på e-mail: teaterfestival@horsens.dk eller telefon: 7629 2308.

Læs mere om opgaver, gevinster, overnatningsmuligheder mm. for frivillige på Horsens Teaterfestival

TilmeldingT-Shirts

Overnatning

Opgaver
Indholdsansvarlig Maria Suh, masu@horsens.dk  
 


Horsens Kommunes byvåben

Horsens Teaterfestival
Horsens Kommune - Kultur- og Eventafdelingen
Rådhustorvet 4 - 8700 Horsens
Tlf.: 7629 2308
teaterfestival@horsens.dk