layoutelementlayoutelement
 
The INVASION - en teaterintervention i gadebilledet af slovenske LJUD 2015 (foto: Hanne Nielsen)

Program

Forberedelserne til næste års festival er i fuld gang, så du kan roligt begynde at glæde dig og sætte kryds i kalenderen 14.-16. september 2018.

Fra slutningen af april linkes fra forsiden direkte videre til vores nye billetbestillings- og programhjemmeside.
Indtil den er klar, kan du løbende orientere dig i hvilke forestillinger, der allerede nu er programsat. Klik på 'Program' i venste-menuen.

I år sætter vi ud over højt kvalitetsniveau og genrespredning fokus på scenografi, lys og 'fortællende rum'. Vi har indgået samarbejde med Horsens Kunstmuseum for at kunne programsætte forestillinger, der kræver lidt længere spilleperiode end to-tre festivaldage.

Det internationale program er lige på trapperne.
Vi kan afsløre, at Horsens Teaterfestival igen co-producerer ny åbning i samarbejde med internationale og danske kunstnere - og at åbningen i år foregår et nyt sted i byen.
 

Hvordan sammensættes programmet?
Den overvejende del af programsatte forestillinger er nyproducerede forestillinger, der har haft premiere indenfor det sidste år, og som er set og anbefalet af dramaturgiatet som nogen af de store teateroplevelser i den kommende sæson.
Programmet indeholder også wildcards - forestillinger produceret i perioden mellem Aprilfestival og september. De vælges på en formodning om, at netop disse vil være værd at bemærke. 
Der er ofte også plads til et mindre antal klassikere.

Sidste programmøde afholdes søndag under Aprilfestival.
 

Gå på opdagelse i 'bladreudgaver' af tidligere års programmer her

 

Indholdsansvarlig Ditte Felding, dfe@horsens.dk  
 


Horsens Kommunes byvåben

Horsens Teaterfestival
Horsens Kommune - Kultur- og Eventafdelingen
Rådhustorvet 4 - 8700 Horsens
Tlf.: 7629 2308
teaterfestival@horsens.dk