layoutelementlayoutelement
 
Foto: Jon Kort

Teater Vestvolden: Chappers Rumrejse

Fredag 16.00 på Teatertovet
Lørdag 11.15 & 14.30 på Torvet v. Vor Frelsers Kirke

Alder: 4-8 år
Varighed: 40 min.

 

Tag med på en fantasifuld rejse ud i rummet! Chapper (ham fra Ramasjang!) inviterer ombord i Teaterbussens rumraket og begiver sig op mellem planeter og galakser for at finde sin elskede morfar, der er flyttet ud på en stjerne et sted langt borte i det uendelige univers. Undervejs møder han både flyvende tallerkner, rumvæsner og en mystisk mælkevej.

Chappers rumrejse er en sjov, men også rørende fortælling om at lede efter noget, man har mistet. En visuel fortælling rigt illustreret med animationer, som Chapper tegner live for børnene samtidig med, at han folder historien ud med masser af musik og rap og alien-beatbox.

Chappers rumrejse spiller i Teater Vestvoldens Teaterbus, der er et mobilt teater på fire hjul. En oplevelse i sig selv og en løsning, hvor skoler og institutioner kan præsentere scenekunst for børn på en let tilgængelig og intim måde.

“Er man til en forestilling, som i ånd, tempo og udtryk er i familie med de børnefjernsynsprogrammer, som er populære i tiden, og som ikke lægger låg på det underholdningsmæssige og fylder godt på med både fortælling og visualitet på meget kort tid, er ‘Chappers rumrejse’ et rigtig godt bud på teater for de 5-9-årige.” Teateravisen

Teater Vestvolden brænder for at skabe oplevelser, der rammer og rører på tværs af alle aldre. Teatret bestræber sig på at vise det velkendte på nye og anderledes måder og skabe et forfriskende moment til de historier der fortælles. Netop dette twist er blevet Teater Vestvoldens umiskendelige aftryk. Forestillingerne er skabt af et professionelt holdt af scenekunstnere og kan opleves på teatrets black-box-sal på Høvedstensvej i Hvidovre eller i Danmarks to eneste tilbageværende teaterbusser, der drager på turné i hele landet.

Turné i sæson 17/18 & 18/19

www.teatervestvolden.dk

Indholdsansvarlig Ditte Felding, dfe@horsens.dk  
 


Horsens Kommunes byvåben

Horsens Teaterfestival
Horsens Kommune - Kultur- og Eventafdelingen
Rådhustorvet 4 - 8700 Horsens
Tlf.: 7629 2308
teaterfestival@horsens.dk